Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergens folk

 

Jag tror jag har en vän,
från landet av Karda

men jag vandrar i dunkla nätter
och söker bland berg och slätter

låt mig ej vandra här så ensam
i dödskuggans dal

du blomma som växer i bergets utkant
besudlad och plundrad

men ännu, likt solrosen glöder
för bergfolkets öden

har du ett hjärta över
för människans feltramp




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 330 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-11 17:58



Bookmark and Share


  devilsangel
Finner inga andra ord än att detta är underbart!!
2008-01-13

  Michaela Dutius
Så vacker att jag blir tårögd.
Applåd!
2008-01-12

  Lena Renman
Ja men oj så fint det här blev då, så ömsint och ja storsint. :-)
Lena
2008-01-12

  ~~*MariamAurore*~~
Ofantligt bra
storartat skrivet

applåder i miljontals *
2008-01-12

  Patrick K
underbart som alltid, riktigt snyggt diktat!
2008-01-12

  issac.a.m
glödande ord i högt tempo...underbart
2008-01-11

    Maria Malm
Ljuvliga slutrader..
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund