Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppet hav

fartyg
kolliderar

fastän havet
är öppet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-05-22 10:10



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Gäller att inte bara se åt horisonten ...
2008-08-21

  Hans w-art Westlund VIP
blindstyren finns det överallt
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP