Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begrundar

begrundar
samhörigheten med
allt som andas

även det som
inom loppet av
min levnad

inte ens fullföljer
ett andetag




Fri vers av Anders P VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 22:01



Bookmark and Share


  KristinaE
.... lever inom vårt eget vara - så ..... att jag inte ens känner dess namn ....
2008-01-12

  Night Soul Woman
Klockrent skrivet!*bokmärkes*så klart och*applåd*
2008-01-12

  Lyckohäxan Enediel
Hmmm...oj...jag har min tolkning här...och det känns härligt att se det där att att något är så stort att det inte ens tar ett andetag under ett människoliv...
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP