Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom du längtande barn

När hjärtat är litet och själen är tom

då ropar så tiden ett underligt kom

Sen flyger den vackraste fågeln så fri

och vingar blir solar i varm harmoni

 

Ett hopp om en framtid förs fram i den tid

som bärs av det kors som har varit vår strid

Då lågan är tänd av en själseldad stav

Så fylls lilla hjärtat med brinnande sav

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-12 22:54



Bookmark and Share


    Damm
Jättefin!
2008-01-13

    Cajsa
Bra skrivet
2008-01-13

  Yvonne
Vacker dikt som man måste läsa flera gånger.
2008-01-12

  Lyckohäxan Enediel
Jättefint! Gillar raden \"och vingar blir solar i varm harmoni\" extra mycket. Snyggt skapat och ger en skön känsla att läsa :)
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP