Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bryts ur djupet

 

Det är inte orden som skrämmer mig,
plockar mig i bitar
det är hur dina ögon bryter ljuset
av sanningen, som förlorar mig till rädslan

 

 

Och  hur det som växer sig inåt
blir till utväxt varje gång




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-13 11:24



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så underbart..vackra rader
2008-01-13

  aol
gillas sann poesi
2008-01-13

    Cajsa
Bra skrivet, kan känna rädslan
2008-01-13

  Bjarne Nordbö
Så snyggt skrivet om det värsta, att förlora sig till Rädslan. Ryser. Och gillar skarpt.
2008-01-13

  isabel louise
\"det är hur dina ögon bryter ljuset
av sanningen, som förlorar mig till rädslan\"

träffsäkert och snyggt formulerat!
2008-01-13

  Lena Renman
Stor ordkonst här, som vanligt, och beskrivningen av
mötet, att bli sedd, som kan skrämma och ändå så kärt. Som kan kan ge så mycket och hur det inre påverkar det yttre och tvärt om i dubbel bemärkelse. Om att få ljus, ta in det och ge det tillbaka ut igen. Din ordpalett är mycket tilltalande. :-)

Lena
2008-01-13

    Noomi
ja.. hmm.. tänker till..
och tycker väldigt mycket om..
den här tänker jag läsa igen..
2008-01-13

  devilsangel
det är hur dina ögon bryter ljuset
av sanningen, som förlorar mig till rädslan

suveränt skrivet!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund