Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darrningen som skapar ny grund

 

Får jag pröva mina darrande läppar
mot din stillsamma hud

det är när din blick får mig ur balans
som jag försöker finna mitt ankares mittpunkt

men när vågorna skjuter ut
som ett monster i natten

förmår jag inte hålla balans
jag söker, letar, vänder mig itu

och för ett ögonblick glömmer jag,
du finns här nu...




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-13 12:13



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2008-01-13

  Sanningsägaren VIP
vackert om att SE...
2008-01-13

  aol
gillas
2008-01-13

    Cajsa
Bra skrivet
2008-01-13

  Ulf Lagerholm
detta är en vacker text
speciellt ;

\"det är när din blick får mig ur balans
som jag försöker finna mitt ankares mittpunkt\"

tummen upp
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund