Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNAR INTE...

Det är tyst nu

Du är borta

men saknaden saknas mig

Jag visste aldrig vem du var
Och det saknar jag inte...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans