Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som mjölk på min hud


vandrar bägge genom dimman, simmar
genom vilda vatten
sträcker ut våra händer i januarinatten
drunknar i mörka vatten
spränger ytan, försöker flyta
kravlar upp på isen
drunknar i gröna
vatten

vi lämnar hål i varandras själar, besjälar
de som borde lämnas dött
vila i mina armar, i lugna vatten
drunknar vi i samma vatten
drar ner varandra, låt oss vandra
in i horisonten
andas in stjärnorna och natten

du har en blick du vänder bort
jag somnar, drunknar bort
att glöda tillsammans blev blöda tillsammans
men åtskilt strömmar blodet
i skilda strömmar, i vilda drömmar
bort i mörka vatten
drunkna i mitt vatten
gå vilse i min dimma, låt oss simma
åt olika håll




Fri vers av Bensin
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 16:32



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tufft text, den flyter inte fram så mycket som den stöts och jag gillar det. Jag menar absolut inte att den saknar flyt för det har den i mängd, jag bara hör en stötig rytm direkt som stärker texten.

Och den är stark. Gillar den som fan. *stående ovation*
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Så fyllt av LIV!!!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin