Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en gammal kärlek, men orden känns lika sanna varje gång


En bit av ditt hjärta i min byxficka

Ibland tror jag
Att du har slitit ut en bit av ditt hjärta
Och tyst placerat det i min byxficka
För det känns som
Att jag alltid bär dig med mig

Du finns alltid i mina tankar




Fri vers av shirin
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin