Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om allt som bara händer


regndroppar





jag älskar slitet nagellack
nötta kanter som får mig att tänka på livet
på allt som jag vill lägga i mina händer när jag väntar
på bussen som alltid är sen och regn som bara trillar trillar och mitt paraply är ju borta
jag fryser
slickar regndroppar från läppen
tänker på att de inte alls smakar som tårar, tårarna jag livnärde mig på igår
som om det vore det enda




Fri vers av som du
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 16:42



Bookmark and Share


  lowivioltuss
åh, vad mysig!
väldigt fint känslomässigt målande &.. bara fin.

liksom, grått med regndroppar & sånt - och så färgglatt nagellack mitt i allt.
vackert :)
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

som du