Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var hemma från skolan i dag och det är så dimmigt ute. jag låg under en filt i min säng och kände mig sjuk och mitt rum var fyllt med magiskt ljus från dimman. sen skrev jag det här.


en dag i december



du undrar hur jag mår
ser på mina ögon sådär lite från kanten
du säger att jag inte är som jag brukar att jag inte är som jag brukade vara
tror att jag blivit någon annan

mitt hjärta har brustit lite men du skulle inte förstå
för din lugg hänger ner i dina ögon och du kramar min hand kramar så att det gör ont
så att du inte känner
att du inte är här

jag vet att du är i andra länder vid andra hav
vet att dina ögon ser pingviner vid min nacke giraffer vid mina knän
jag vet att du tänker på andra platser när vi ses
att du letar efter, väntar på att få se papegojor i fönstren koalabjörnar på ett tak

du är inte som du brukade vara
det är du som blivit någon annan
blivit någon som är främmande och jag vet inte längre vem du är var du är
alltid så långt borta

du frågar hur jag mår men dina ögon är i andra länder

dina tankar flyttade dit en dag någon gång i december




Fri vers av som du
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som du