Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en pojke i en stad.


städer.


för du är en sån som har världen i handen
lockar som faller och faller mot din panna

vi är i stora städer
och
du ritar ut alla metro linjer
alla vägar alla gator på mina armar säger
att "du får inte gå vilse, du får inte försvinna,
du får inte släppa taget om mina händer"

jag går bredvid dig genom korsningarna, genom kvarteren, genom staden
dina smala ben som alltid är så nära
din andedräkt som fladdrar mot mina öron
mina kinder
när du
viskar alla hemligheter andas alla skratt
får mig att le
och jag tänker att din nacke doftar av tusen stora städer

jag släpper aldrig dina händer.
(du har mig i din handflata)








Fri vers av som du
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 13:49



Bookmark and Share


    blomster knopp
Mycket bra, Lina!
Man blir helt tagen av den. Så verklig! :P
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

som du