Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville bara skriva något.


som parfym



med sommaren bakom stängda dörrar
solen genom glasrutor och
dofter på flaska

de sa att man kunde hitta skatter i gräset
vi letade hela natten
tömde skåpen
sparade ögonfransar
lät fingrarna spela över smalbenen

sökte

cyklade genom staden som sov
sprängde betongen gick på linjer
mätte avstånd med linjal
sjönk
ner

du sa att det inte spelade någon roll
det fanns inga minnen värda att minnas
inga skrattande bilder

tomma
fotoalbum under armen

vinden trasslade till håret
slog knutar
tog mina andetag
ristade linjer i mina kinder
lyfte mina händer

kastade sten på glasrutorna
sparkade upp dörren
sprang ut i sommaren kände dofter
av dig

på flaska




Fri vers av som du
Läst 483 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-20 18:20



Bookmark and Share


    blomster knopp
vad bra du skriver.
Du fångar en och man kan inte sluta läsa när man börjat. Riktigt fängslande är det.
2008-06-03

    smuts
Jag håller inte med dig. Jag tycker mycket om den här texten. Jag önskar att jag kunde skriva såhär. Tycker om dina formuleringar. Tycker om

\"de sa att man kunde hitta skatter i gräset
vi letade hela natten
tömde skåpen
sparade ögonfransar
lät fingrarna spela över smalbenen

sökte\"
2008-05-25

    smuts
Jag håller inte med dig. Jag tycker mycket om den här texten. Jag önskar att jag kunde skriva såhär. Tycker om dina formuleringar. Tycker om

\"de sa att man kunde hitta skatter i gräset
vi letade hela natten
tömde skåpen
sparade ögonfransar
lät fingrarna spela över smalbenen

sökte\"
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

som du