Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla jag fick av en låt.


glas.



du slänger dörrar i mitt ansikte
slänger stänger dina ögon säger Aldrig mer

jag skriver tio brev tio blåa siffror i handflatan tio kalla signaler
men du säger tusen ord säger mer än jag vågar säger allt
med din tystnad

dina kinder kan fylla mina vattenglas




Fri vers av som du
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som du