Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om allt som var som jag inte alltid uppskattade så som jag borde gjort


solen försvann aldrig bortom horisonten





Vi snubblade på gatstenar
och undrade
om det fanns något mer
att se
av den här staden
där vi alltid varit

Och när vi längtade iväg
till andra sidan staketet
där gräset var grönare
och vinden viskade
hemligheter

Hoppade vi istället jämfota
och pratade mellan
raderna
som då vi önskade oss
det som aldrig
varit där

Vi ville fnittra med
kaksmulor
och andas ut lycka
på badhusets
inkaklade speglar

Samla minnen i
fotoautomater
som aldrig fungerade
och springa utan skor
på grusvägar

Leva på sommarlätta andetag
när vi tillsammans
log mot solen
som aldrig försvann
bortom horisonten




Fri vers av som du
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 16:49



Bookmark and Share


  kj_
Bra! En mycket glad dikt! :D
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

som du