Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drunknar...

jag drunknar,

i ett hav,

av lögner och falska leenden.

jag behöver er hjälp,

om jag ska överleva.

men först vill jag se om jag inte jag klara det själv.

klara det lite till.

efter alla dessa år av instängda känslor,

ska jag väl klara av ännu några minuter?

ingen behöver väl veta?

jag kan klara detta själv.

hoppas.




Fri vers av Olives
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 16:52



Bookmark and Share


  louis3
vill du så kan du till slut!
fortsätt kämpa på.
2008-03-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Varför ska man jämt klara allt själv? With a little help from a friend skulle det nog gå som smort!
2008-01-23

    Knåpalotta
oerhört vacker...
2008-01-15

  Матрёшa
Håll ut!! Man klarar så mkt mer än man tror!!!
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Livbojen heter Sanning.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Olives