Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det som inte finns någonstans och jag vill lyssna på josé gonzalez men min cd-spelare funkar inte


22.05



Mitt huvud som dunkar
jag har strumpor med hål
och dina händer genom rymden

sekunder som tickar mot undergången
krafter som kommer döda mig
jag vet det
och när jag inte ser dig
när jag inte finner dig
när jag vill skrika på dig vill att du ska komma vill att du ska finnas
här

när jag bara ser dig i knastriga filmer
och hör dig i låttexterna
som går på repeat
för att slitas upp, slitas ut
ur mig
ut ur mitt liv
ut på gatan med
strumpor mot den våta asfalten
med tårar som regndroppar, och huvudet som snurrar som karuseller som mina händer mot himlen som mina händer mot stjärnorna över molnen som trillar över mig som våta kläder som
vill kväva mig
som du

och tiden går aldrig framåt
22.05
den här dagen tar aldrig slut




Fri vers av som du
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 16:52



Bookmark and Share


    blomster knopp
Skit bra text. Så där längtande efter närhets kännsla över den. Orden som hör ihop och passar så bra. Bra jobbat!! :D
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

som du