Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är starkare än alla dina stormar och mitt namn finns i dina stjärnor om nätterna.. ta hand om dig J.




Det sista brevet

 

 

Hopp av guld du gav mig i omgångar

allt tro på dig rev de starkaste hinder

jag närde hjärtat med ett giftigt sot

älskade en tom själ i en vacker lögn

 

I gyllene kronor högt upp i skyn

mina fattiga tankar levde om oss

för oss i vår egen dumhets famn

min kärlek föddes med blixtens nedslag

 

Dina intensiva ögon sa mer än tusen ord

 

Jag minns ordet du ofta sa- Förlåt

vilken mening har det mer än den farligaste lögn

du man av feghet, Stå upp

jag ger dig mina tankar tills din död

 

jag skriver dig inte längre min kärlek

jag gråter dig inte för brutna löften

 

jag önskar dig livet du strävar efter

fast vårt kapitel nu har funnit sitt slut

 

du skar mig

och jag önskar dig hälsa

 

du svek mig

och jag önskar dig trohet




Fri vers av LadyFool
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-14 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool