Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Lämna mig aldrig mer ensam
det gör så ont
känner mig
övergiven
oönskad
oälskad
Ensamheten gör mig rädd

Du kan lindra min smärtan
få mig att känna mig
älskad
önskad
men räddslan för att bli ensam får jag bära livet ut




Fri vers av Dessie 35
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-14 21:45



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin och självutlämnande poesi!
2008-01-17

  Ronny Berk
väl formulerad poesi om smärtan över ensamheten... och sökandet efter lindringen...
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35