Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmaran







Flyg flyg
du nätters beläte
som håller mig vaken

tvingar mig att äta tankar
av krossat glas


flyg flyg
du nätters beläte
som när jag sover

föser ut mig på öppet
stormigt hav



när jag vaknar
har jag en vildes tankar
och en dåres anletsdrag






Övriga genrer av Bim
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-15 11:35



Bookmark and Share


  aol
Så otroligt bra skrivet,
2017-11-22

  Tothem
Otroligt bra!!!! kram Lillemor (din sista vers beskriver så bra även vissa vakna dagar för undertecknad :)
2008-01-16

    Herr Ångest
Du beskriver din känsla av att inte kunna sova otroligt bra. Man får genom dina ord en nära känsla av hur det känns.
2008-01-16

  SvartaRegndroppar
Du illustrerar en känsla jag brukar har väldigt väl här.

Jag tycker om ditt upprepande av \"flyg flyg, du nätters beläte\".

Låter lite som om du skriver om nattens fåglar, en varelse som jag skrev om förra året.
2008-01-15

  * Ammi *
mkt bra skriven
2008-01-15

  © anakreon VIP
Självkänt lidande som skildrar hur jag hade det för drygt fytio år sedan.
Brrrr.
Duktigt och skrämmande.
Måtte du vakna på rätt sida imorgon.
Kram
Carl-Erik
2008-01-15

  Michaela Dutius
Så oerhört väl beskrivet att jag känner sömnlöshetens plåga i mig själv.
2008-01-15

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet, stark text!
2008-01-15

  Rachel Roth
må din bön bli hörd Bim...den här sparar jag

tankar av glas....gör så ont
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim