Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla fördomar




Har ingenting
att förtulla
men går ändå alltid
på rött



som bar jag en skam
en börda
som jag hela livet
försökt få bort



det oäkta barnets stämpel
går aldrig att tvätta bort




Övriga genrer av Bim
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 11:57



Bookmark and Share


  To
\"Dessa fördommar om oäkta barn tvättas bort med en skopa färgrann sanning och ett mått med mjuka skonsam kärlek.\"
2008-01-15

  Bjarne Nordbö
Lysande. Tycker att första versen eller delen är helt sanslöst bra.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim