Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar inte vägen ut

 

Ur helveteshålen, sipprar modet

slåss mot inkarnationer av skuld

vanans makt förtätad

blottar urskiljningslöst

hjärtats fraktur

inlåst, utlåst

cellminnen fördunklar

hindrar tillväxt

fastlåst sorg

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-15 12:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Instängd i en labyrint tar du till orden som karta.
Mycket fint
2008-01-15

  Burn
Gillar hur dikten på några få rader fångar en nästan klaustrfobisk vanmaktskänsla.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund