Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga är en konst

 

Det är vilsenheten
med sina oprövade vingar

som likt en ny kläckt fågel

för första gången
ska öva modet att flyga

men saknar boet
och tryggheten

att färdas
mot nya höjder

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-15 12:23



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det krävs mod för såna flygturer.
2008-01-16

  Madjori
Inte endast drömmar, det finns en verklighet bakom orden som jag tar till mig...
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund