Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig nu

 

Jag saknar dig nu,
ditt sätt att slå undan svårmodet

det har växt sig fast nu i din frånvaro

dina ögonblick av att se det dolda
har åter gömt sig bakom tistlar och nässlor

väntar dina händers brukbarhet
att skörda ogräs

för hur väl skiljer du inte agnarna från vetet
och hur lätt kläder du inte av mig min dunkelhet

då jag mjukt och lätt, åter faller in i
lättsamheten




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-15 12:29



Bookmark and Share


  aftermath
\"då jag mjukt och lätt, åter faller in i
lättsamheten\"
vilken avslutning på en fin dikt!
2008-01-17

  issac.a.m
Underbart...
läser o njuter..
2008-01-15

  Ulf Lagerholm
ja får man bara lite hjälp med luften under
vingarna så verkar det vara en baggis att
landa så där mjukt och vackert
2008-01-15

  Rachel Roth
finstämd som sagt...
2008-01-15

  Lena Renman
Skönt så skön beskriver du med ord detta att ha förmånen att få
\"mjukt och lätt, åter faller in i
lättsamheten\"

Lena som applåderar
2008-01-15

    Damm
Jättebra skrivet
2008-01-15

  Michaela Dutius
Mycket vacker, en ton så spröd som från den finaste violin
2008-01-15

  Erik L
Fin text!
2008-01-15

    Bodil Sandberg
Underbart skriftade rader om kärlek och saknad!!!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund