Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vig mig

 

Huruvida du och jag är åtskilda
eller symetriska är en mindre bagatell
jämfört med blodomloppets flöde
som pumpar genom nattens begär

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-15 10:38



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Perfekt.
2008-02-16

    ej medlem längre
Vackert o rättframt!
2008-02-15

    Maria Malm
Snyggt, speciellt de två sista.
2008-02-15

  Markattan
\"jämfört med blodomloppets flöde
som pumpar genom nattens begär\"

- snyggt!
2008-02-15

  DanSan
*****************************


Härligt friserat där i salongen, njutbart!

*APPLÅD*

*****************************
2008-02-15

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund