Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du älskar mig som jag



dina händer smög ned
i mina byxfickor
lika naturligt
som om de varit
mina egna


din kärlek smyger sig in
i min existens
på samma vis
som om den var
min egen




Fri vers av Vågan
Läst 551 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-15 21:29



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande!
2008-05-18

  Arv
snyggt! Lent och rakt!
2008-02-18

  Bjarne Nordbö
En helhet stor kommer till mej när jag läset, blir berörd ordentligt.
2008-02-03

  Lillasyster F
Vackert och ömsint skrivet om en stark och naturlig kärlek. Måtte alla få uppleva den på detta sätt.
Underbart!
2008-01-23

  Mangal VIP
Vackert!!! Stort att ha sin egen kärlek. Rubriken i sin sanning är oändlig. Två mycket väl komponerade och formaterade stycken.
2008-01-15

  livsdans
Det låter fantastiskt skönt....och som det ska vara! Tack för fin dikt!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan