Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...


Skämt

En ängel på väg att falla
mot marken den kalla
Brinnande av begär
jag hör hur han svär
Eder som osar svart
han faller om en kvart
Söker upp sin mö
beredd på att dö
i hennes armar och sköte
- ett syndigt möte
Han ber en bön till Gud
som väntar utklädd till brud




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-16 05:57



Bookmark and Share


  Svante
Ha ha ha. Bra. Skönt med skämtsamt avdramatiserande texter om religionen. Bra rimmat.
2008-01-17

    Trast
Intressant dikt, tycker jag!
2008-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Bizarr teologi.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för