Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norrlands kennelklubb låter härmed meddela att


Den framtinade hundskitens dag

på grund av inträffad klimatförändring kommer att framflyttas från 1:e april till 1:e februari i Dalarnas, Gävleborgs, Västernorrlands och Jämtlands län. Västerbottens län firar, som tidigare, annandag pingst och Norrbotten i samband med klubbens kräftskiva i augusti.

Styrelsen




Övriga genrer av papillon
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det behövs inte mer. Den säger allt. Titeln inte minst...
2008-01-18

  Björn Nilsson VIP
När jag läser detta undrar jag vad botanikerna hittar Limes Norrlandicus numera. Nu när ekarna växer utanför Umeå kanske det är dax att avveckla åtminstone södra Norrland och slå ihop hela klabbet med Svealand?
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon