Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Du vet vem\" har under två månader lagt ut över trehundra texter och skrivit mer än tretusen kommentarer, många fyllda av gudfruktig och innerlig hinsideslängtan - man vill ju i det läget gärna hjälpa till och därför har jag utökat min aftonbön


Tillägg till min aftonbön

Snälle gode Gud, tag ett stadigt tag i \"Du vet vem\" och ryck upp honom direkt till himlen, gärna så fort som möjligt och utan att passera Gå. Det skulle göra honom glad, jag skulle bli glad och en massa andra också, tro mig. Du skulle nog vänja Dig vid honom efter ett tag. Det har inte varit några himmelsfärder på länge och därför skulle en sådan kunna göra mycket för väckelsen i landet, särskilt om den sker lite offentligt. Du kan kanske vänta till Svenska Flaggans Dag eller så, jag skall inte gnälla över det. Om Du har svårt att hinna kan Du väl skicka Gabriel, han är van.
PS Låt honom gärna dela rum med Paulus, de skulle säkert trivas med varandra. DS




Övriga genrer av papillon
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-18 19:30



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Jag vet inget om vad som kan ha lett fram till en sådan här inlevelsefull aftonbön... Jag ser den bara som en möjlig bön att själv bedja, faktiskt ang. vissa som man stöter på (eller stöter sig på...).=)
2008-04-07

  LassO
;=)
2008-01-20

  Åsa Gustavsson VIP
Som den där teskeden socker som fick medicinen ner har du sockersötat detta. Och det värsta är att jag kan inte låta bli att skratta. (förlåt alla, men jag hade skrattat om hon skrev om mig- vilket hon ju kan ha gjort... jag har också skrivit många dikter och gudfruktiga är flera av dem. Men skrattar bäst som skrattar sist, så jag får väl göra min tid på varm ort också...) Fast jag tycker det vore dumt av Gud att ändra sina planer bara för att göra dig glad. Du vet ju hur det kan bli med en fjärils vingslag på andra sidan jordklotet- en massa stormar i framtiden...
2008-01-18

    Nattviol
ja - jag vill också hjälpa honom..
att hitta.. hem...
du är bara bäst!!!
sen kan du och jag ruttna
i helvetet. .. eller stekas... eller nåt
vi grejjar det, eller hur!!
, ))
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

papillon