Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommande äppelträd




Mitt träd
har två sjuka grenar


så blev av ödet bestämt


ändå

när andra grenar
vinkar sorgen och gråmodet bort

känns jag stundtals
som ett blommande äppelträd

så kort är tiden

mellan blomma och skrott




Övriga genrer av Bim
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 14:51



Bookmark and Share


  Rachel Roth
du är ett blommande äppelträd; Bim
var och ett av dina texter är ett fint, fint äpple
2008-01-26

  Tothem
En sådan ömsint slutkläm.....njuter av dina ord
\" mellan blomma och skrott \"
så sant! Kram
2008-01-19

    Maria Malm
Tänkvärt skrivet..
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim