Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iskall

en vacker dröm
frusen till is

den varmaste värmen
en felfri man


men jag fryser

jag blir inte varm
hur han än värmer
hur han än bönar
hur han än ber
jag är iskall


totalt

och det skrämmer
så oövervinnerligt
så gapande djupt
så avgrundslikt

en illusion
ett luftslott
en roman

en vacker dröm
frös till is




Fri vers av Kirre
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-01-16 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre