Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solsemester (Limerick)

En kärlekskrank man ifrån Malmö
på semester for till en palmö
han fastna i skrevet
därute på revet
och kom hem med en äkta korallmö




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 600 gånger
Publicerad 2005-05-23 17:10



Bookmark and Share


  madinsane
*flinar fånigt*
du gör detta riktigt bra,
hiskeligt kul!
2005-05-23

    Fisck
Härligt!
Känner saltsmaken i munnen av havet...
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP