Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbare..snabbare..

Blickarna från människor
i livets karusell..
som snurrar fortare
fortare..
fokuserar på något framför
hinner inte titta omkring..
alltid på väg någonstans
stegen riktade i bestämda mål
fasta.. snabba..
hinner inte stanna
måste fram
själens längtan efter tid..
längtan att få se..
lider tyst i livets karusell..




mare





Fri vers av mare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP