Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vindar

Stormiga havsvågors
drivande kraft
greppar havet
i sin väldiga styrka
mäktiga vindar för dom fram
i våldsamma tvära kast
stormens vågor
kraftfullt förda av vindarnas storhet..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-01-17 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP