Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bestialiskt


ett gäng av bestick
samlades runt tallriken

redo att strimla




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-05-23 18:02



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
här är det bara att hugga in...kul beskrivet!
2005-05-24

    carimba
*Ha* härlligt att få börja dagen med ett riktigt rått skratt...
2005-05-24

  KaptenKatt
Inga Scan färdigstrimlade köttbitar här inte =)
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP