Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skuggan skapar avstånd

 

Det är inte ur flödet utan inom,

stenen väcker avstånd

ett stenat försvar
som stöd för vår tomhet

hur bräckligt är inte livet,
där avståndet hindrar

och skuggan växer

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-17 14:13



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Sten efter sten bygger vi murarna för att hålla oss trygga inom, men det vi stänger in är tomt och mörkt.
\"Endast om du stenen hittar
faller muren kanske ned
Kanske faller endast bitar
kanske krossas jag då med\"
och rädslan bevarar murar.... Bravo!
2008-01-19

  isabel louise
vackert
2008-01-18

    Bodil Sandberg
Det här är förbaskat snyggt...om avståndet mellan...som en mur mellan två viljor..detär inte så många rader..men säger så otroligt mycket!!!Applåder!!!
2008-01-18

  Erik L
Väldigt vackert och väl skrivet. Tål att läsas flera gånger!
2008-01-17

  issac.a.m
Så vackert...
2008-01-17

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2008-01-17

  devilsangel
Mycket vackert!!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund