Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkspark





Vanesuckande
slog han sig ner


hans min var
den lidandes


när han började tala
fick man nogsamt lyssna



i det han inte sa
fick man söka sanningen





Övriga genrer av Bim
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-01-17 15:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var en ökenfader (eremit) som sade att om man inte kunde bli uppbyggd då han var tyst så kunde man inte bli det alls.
2008-01-17

    papillon
Bästa ordet på länge -\"vanesuckande\" - huvaligen!!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim