Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsväder

kan inte sova när stormen dånar fram genom skogen
känner mig hudlös porös och slarvigt monterad
försöker hålla allt samman med täcket hårt omkring mig

 för aldrig någonsin
att jag skulle ha tålamod med
 att plocka upp alla delarna och
sätta ihop dem
igen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 522 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-17 22:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vilken debut...vilket inträde på banan...som nåt från IKEA....
2015-12-03

  catharina.jerbo VIP
vilken fabulöst underbar slutstrof!! och så roligt att läsa "gammalt" av dig!
2013-03-10

    ej medlem längre
Det där har du fångat otroligt bra! Och vilket uttryck, att känna sig \"slarvigt monterad\" :-) Det säger allt!
2008-02-14

    Bodil Sandberg
vi sårbara mäniskobarn...såna är vi..SNYGGT!!!!
2008-02-02

    JJ VIP
Jag gillar ditt språk! Det där med slarvigt monterad är snyggt, man känner sig faktiskt så ibland... som en halvtaskigt ihopsatt ikea möbel... Applåd! Mvh. JJ.
2008-01-20

  Madjori
Denna dikten är bara såååå talande!
Kan bara ge en stående ovation...
2008-01-19

  korpfjäder
...slarvigt monterad - o ja, jag känner igen känslan!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren