Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus

I det mörka
tände jag ett ljus
bara ett..
som lyste upp
med värme..
för någons
ensamma själ..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 01:16



Bookmark and Share


  aol
jag mår mcket bättre tack mare
2008-01-28

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Jag ställer mig under det ljuset nu... Hälsar Fredrik
2008-01-18

  Michaela Dutius
Ett ljus är nog för att skingra mörkret- en stark och innerlig text som jag tar till mig helt!
2008-01-18

  thyra
En fin handling texten beskriver med dina få skrivna ord. Fint!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP