Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min ängel


Min ängel

DU

MIN ängel från ovan
kom till mig
tog min hand och log
med ett sånt där speciellt leende
ett leende av

renaste kärlek

Du gav mig
en blick av samförstånd
FÖR
du visste!
visste det jag också redan vet
men som inte många känner igen
du sade med mjuk röst
- kom så flyger vi iväg tillsammans...

Jag log mot dig, slöt mina ögon
och jag flyger än...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-01-18 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans