Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spräng mig

 

Hur vänligt fingrar du inte,
utanpå huden,

när allt jag vill är att du ska spränga
min inre balans

blotta allt jag äger,
skinnflå min hud

stör mig
väck mig
betäck mig

vill ej stå på stadiga ben
under dina händers tillbedjan
låt marken vara gungfly

och vår älskog en hedran
i hänryckningens era




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 466 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-01-18 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så perfekt, så mänskligt, så nära. jag vet inte riktigt hur annars jag ska beskriva denna text... så mitt i prick, liksom.
2008-10-17

  stronza
Perfekt!!
2008-01-19

  drakbruden VIP
Underbar passion som vanligt fantastiskt beskrivet med ord som förmedlar känslan så tydligt!
2008-01-19

  Fredrik P. VIP
passion och lidelse
och inget annat.
härligt!
2008-01-18

  issac.a.m
Spräng mig
jag måste säga att jag verkligen älskar titeln på texten..
stör mig,väck mig,betäck mig
spräng mig
vara passionerad!
explodera..!
din dikt bär längtans ivriga puls ..
önskar om din längtan sväljer mig..tar mig..slår mig som orkaner

Suveränt...Underbart
2008-01-18

  Catrin
Längtan efter lite galenhet och passionen, härligt!!
2008-01-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
oj oj det var kraft och känsla här!
2008-01-18

  isabel louise
vilken härlig kärleksdikt!
2008-01-18

  Jean-Michel Orblin
bra tuff kärleksdikt med driv i!
2008-01-18

    Bodil Sandberg
oh vilken härlig längtansdikt...innerligen ur lusta och glöd..och framförallt kärlek..kärleks fröjd!!!!
2008-01-18

  aol
oj vad härlig åtrå skön poesi som man gillar jag den i hjärtat
2008-01-18

  Ronny Berk
så kraftfullt blottade känslor av älskogs hänryckan och tillbedjan
2008-01-18

    sunnanvind
väldigt fint om något så vackert!
2008-01-18

    Maria Malm
En hyllning till hänryckningen..snyggt.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund