Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


Musens kraft

Ibland blir jag rasande

fullständigt djävla knockad

men då.....

tänker jag på den goaste musen jag nånsin stött på

fan va glad jag då blir






när du med ett klick visar

var jag min ip leasar.......




Fri vers av Mauri
Läst 139 gånger
Publicerad 2008-01-18 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri