Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

laglöst

tyngdlagen
mister temporärt
sin betydelse
om natten

i drömmen
leviterar jag
utan besvär

och hinner
vakna innan
fallet når
marken






Fri vers av Anders P VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 22:09



Bookmark and Share


  Ilona _L
Härligt att ha tillgång till sina drömmar!
2008-03-02

  KristinaE
.. spännande tanke!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP