Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du älskade den vintern

 

Hur vågorna slog mot land
hur drev tätade springor

din andning som blånor
fyllde mina hålrum

Januari natten som drev
ödsligheten till flykt

när väntan var över
skiljdes förnuftet från
känslostormen

och jag blev ett löv
falnande i vinden

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-19 09:44



Bookmark and Share


  isabel louise
väldigt vackert.
2008-01-20

  issac.a.m
Vackert..underbart
2008-01-19

  Fredrik P. VIP
jag tycker som
Maria Natasja Baumert
\\\"När väntan var över skiljdes
förnuftet från känslostormen\\\"
Underbart. Och mycket klokt
vill jag lägga till...
2008-01-19

  Ulf Lagerholm
här känns det väldigt koncentrerat, denna vackra slinga håller jag högt, kanske den bästa jag läst av dig, den pratar inte, här är det en röst som talar
2008-01-19

  Ronny Berk
så årstids obundet att även den gröna vintern finner sin längtans stunder när känslostormar och välnader andas kärlekens...
2008-01-19

  Michaela Dutius
Skälvande och mjukt söker dina ord sig fram och bildar en skör poetisk helhet!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund