Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fodringstid


Stannar idag bakom det mjölkvita

stänger spjäll mot kallras,
knipsar av lås och
vallar tankar på gröna ängar

idisslar de senast inkommande tonerna.




Fri vers av _Mian_
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-19 12:12



Bookmark and Share


  noname_realmind
Skön \"vila-i-nuet\"-dikt känns det som. :))
Att knipsa av lås - befriande!
Att valla tankarna på gröna ängar - just vad man behöver i dessa mörka vintertider!
2008-01-19

  Maria Zena Viklund
vackert, gillas!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_