Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens eldprov: vår flammande låga trotsar pulvret som sprider sina florsockerkaskader i hallen

det är när du tilltalar mig

som blodet rusar i ådrorna

oavsett om jag vill eller inte

 

kinderna hettar

och våra pulsar bränner oss glödheta

 

men när vi hämtar brandsläckaren

trotsar vår flammande låga pulvret

som sprider sina florsockerkaskader

över hallmattan

 

och du ler

när vi klarat eldprovet

 

inte kan man släcka

älskande hjärtan

som står i så häftig brand

att blotta leenden kan sätt fyr

 

på våra känslor

 

© Birgitta Wäppling, 19 januari, 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-19 15:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Wow här flammar kärleken minsann...hääääääääääärligt poetat!!!!!
2008-01-20

  isabel louise
härlig och vacker...gillas mycket!
2008-01-20

    Maria Malm
Alla bränder ska inte släckas..annorlunda och fin dikt.
2008-01-19

  Michaela Dutius
Underbar och lite annorlunda kärleksdikt som jag ler när jag läser.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP