Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tickande bomb...?


BOM – BAS - TICK


Tårar på min kudde
absolut vaken
Jag vet inte vart jag går
Jag letar svar

Jag är född att gå vidare
så här kommer jag igen
och igen
och igen
Knackar på din dörr

Kan inte gömma
Kan inte glömma
Kan bara drömma

Tårar på min kudde,
absolut vaken
Jag känner livet
Din puls som är
basen i mitt liv

Berörande
Förförande
Jag kommer igen
och igen
och igen
Rytmiskt i takt

Tårar på min kudde…






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-19 18:20



Bookmark and Share


  KristinaE
stark och full av liv som går vidare?
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
\"Tårar på min kudde...
Det kudde ha varit så... men i kväll är allting all right...\" (Robert Broberg)
2008-01-19

  Fredrik P. VIP
liv!...i tårar
och intensitet.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för