Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa skimrande tillfällen när tiden kvarstår, fastän den hejdat sig en smula




Till tonernas ohöljda förtjusning blottar du min upprymdhet

 

till tonernas ohöljda förtjusning

blottar du min upprymdhet

när du höjer min hakspets

till betraktelsens bästa synvinkel

 

och du förlorar dig i min blick

drunkar i irisens havsfärger

som om du inte fick

nog

 

men jag avvaktar

tills känslan förhöjts

till det ofattbara

 

och ingen återvändo längre finns

 

dessa skimrande tillfällen

när tiden kvarstår

fastän den hejdat sig en smula

 

och ingenting annat är

än vi

 

 

© Birgitta Wäppling, 19 januari 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1097 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-20 19:28



Bookmark and Share


    Diktarminna
Vackert skimrande rader.
2008-03-05

  aol
läs min dikt kär den är som ett komplement till din underbara poesi
2008-01-23

  aol
oj du tände en ny låga inom mig underbart
2008-01-23

    Maria Malm
Mycket fin känsla förmedlad i denna, skimrande stund omskriven..
2008-01-21

  Betlehemsstjärnan VIP
Vet Du, vännen...det här tillfället är det vackraste jag vet...som om tiden står stilla för en stund..Vackert beskrivet/B
2008-01-20

    alicia79
Härliga formuleringar i en text som andas närhet och närvaro...! Snyggt!
2008-01-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
När blickarna möts,
om det är rätt, då
det stöts, till på
ett sånt sätt, att
man kan, liksom
aldrig, se sig mätt
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP