Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bipolär sjukdom i ett nötskal.


Bipolär

Ibland bor jag i helvetet

ibland bor jag bland molnen


ANTINGEN:

Högt

eller

lågt

för så fungerar

jag...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 597 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-19 22:28



Bookmark and Share


  devilsangel
Det känner jag så tydligt igen! Bra skrivet
2008-01-27

  osynligt- synlig.
En tröst du är inte ensam.
En liten tröst är bättre än ingen alls.
2008-01-22

  berxper
Tack för att du delar med dig...
2008-01-19

  Thirre
Känner igen mig så väl!
2008-01-19

    JJ VIP
Fint beskrivet! Känslan känns äkta! Mvh. JJ.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans