Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten reflexion...


Lördagskväll

Männen i familjen ser på TV:
Catwomen MJAAAU!

Kvinnorna sitter i köket och hetsäter:
Mmmm!

Tragiskt säger dottern!




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 521 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-20 00:51



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Det känns som du har rätt, men jag hoppas inte det. Bra skrivet.
2008-07-24

    stellaa
haha, klockren! ;)
2008-03-22

  aol
starka rader som berör
2008-03-11

    Bodil Sandberg
jag skrattar till lite hysteriskt..för det här är faktiskt helt underbart befriande..komiken i tragiken typ...värt applådåskor för udden!!!!
2008-02-14

  Bjarne Nordbö
Liten reflektion med stort avtryck. Bra.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren